Webkwestie Energiecrisis

Afbeelding van https://pixabay.com

Beoordeling

Ieder teamlid (beide wetenschappers) leveren een verslag in, getypt in Word, wat bestaat uit minimaal 7 kantjes op A4 papier. Dit is een verslag van de eerste twee onderdelen uit deze webkwestie. Dit verslag levert je 50 punten op.

Samen presenteren jullie je bevindingen aan de klas. Je maakt de klas hierbij duidelijk wat de reden is van het zoeken naar alternatieve energiebronnen en waarom je hebt gekozen voor deze oplossing. Deze presentatie levert je nog eens 50 punten op. (Het derde onderdeel van deze webkwestie)

Als je je presentatie ondersteunt met zelfgemaakte modellen kun je nog eens 30 punten extra verdienen. Deze punten kunnen je helpen om gemiste punten weg te werken of een totaal van 130 punten te halen en zo een "uitstekend" als beoordeling te krijgen.


GOED

50 punten

VOLDOENDE

30 punten

MATIG

10 punten

Verslag

Je onderzoeksverslag van de eerste twee onderdelen van deze webkwestie is getypt in Word en duidelijk en overzichtelijk. Het bestaat uit minimaal 7 pagina's en illustraties verduidelijken de tekst.

Je onderzoeksverslag van de eerste twee onderdelen van deze webkwestie is getypt in Word en duidelijk en overzichtelijk. Het bestaat uit 7 pagina's, maar je hebt geen gebruik gemaakt van illustraties om de tekst te verduidelijken.

Je onderzoeksverslag van de eerste twee onderdelen van deze webkwestie is niet volledig en heeft minder dan 7 pagina's. Je hebt het ook niet getypt in Word.

Presentatie

Jullie presentatie voor de klas was erg duidelijk. Aan de hand van flaps (de grote papieren) lieten jullie goed zien wat er moet gebeuren. In de presentatie werkten jullie als echte wetenschappers goed samen.

Jullie presentatie voor de klas was erg duidelijk. Helaas maakte je hierbij geen gebruik van flaps (de grote vellen papier). Wel was in de presentatie goed te merken hoe jullie als echte wetenschappers hadden samengewerkt.

De presentatie was jammer genoeg niet duidelijk. Er werd geen gebruik gemaakt van flaps (de grote vellen papier) en ook was weinig te merken van jullie samenwerking.